Polering / Lackkorrigering

Med tiden utsätts bilens lack för många externa faktorer som bidrar till repor och slitage på lacken. Borsttvätt, snöborste, fågelspillning och insekter är bara några exempel på saker som gör åverkan på bilens ytskikt.

Olika bilar har olika behov när det gäller polering. Tex. har en helt ny bil oftast bara behov av en glanshöjande polering medans en äldre bil ibland behöver poleras i flera steg.

Bilvård är ett hantverk där resultatet är helt beroende av tre faktorer:

  • Yrkeskunskap. Det spelar ingen roll hur bra produkter man använder om inte den som utför jobbet har rätt kompetens. Hos oss tar vi inga genvägar och alla som jobbar hos oss är seriösa bilvårdare.
  • Rätt material. För ett maximalt resultat krävs bra och rätt produkter för ändamålet. Vi samarbetar med de ledande leverantörerna på marknaden och jobbar med de bästa produkterna för att uppnå så bra resultat som möjligt.
  • Tid. Resultatet är till stor del beroende av hur mycket tid som kan läggas på varje bil. Inför varje jobb informerar vi kunden hur mycket arbetstid vi behöver lägga på bilen för att uppnå bästa möjliga resultat. För att kunna ge kunden ett ärligt pris vill vi därför ofta se bilen innan vi bokar in den.

Tänk på detta när du jämför priser mellan olika bilvårdsfirmor. Vi strävar inte efter att vara billigast, utan att vara bäst.