Ditec® Original – den mest beprövade lackskyddsbehandlingen på marknaden

Vår klassiska lackkonservering med rötter ifrån 70-talet, är än idag en av de mest sålda behandlingarna på marknaden.

Det är en polymerbaserad 2-komponentsbehandling som ger lacken en naturlig blank, slät och fin yta.

Den gör bilen lättare att tvätta och försvårar för smuts att fästa. Har inte samma vattenavvisande egenskaper som våra keramiska behandlingar men är en dokumenterat effektiv glansbevarande behandling.
Lackskyddsbehandling med 9 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram.

Lackskyddsbehandlingen är en 2-komponents polymerbaserad behandling. När du har lämnat bilen hos oss förbereder vi den noggrant, likt vid våra övriga lackskyddsbehandlingar. Först appliceras en aktivator som har till uppgift att fylla lackens porer, därefter appliceras en härdare som binder ihop med aktivatorn och bildar en plasthinna. Resultatet är en blank och glänsande lack där porerna är mättade. Detta förhindrar att smuts får fäste och gör bilen lättare att tvätta. Ditec Original är diffusionsöppen, vilket gör att lacken kan andas. För ett regelbundet underhåll och ett effektivt bevarande av både glans och skyddande egenskaper får du en kallelse för kontroll och underhållsbehandling var 18:e månad.

En nyhet hos Ditec® är nu att du kan delbetala dina behandlingar via Resurs Bank. Allt för att utöka vår service till dig som kund

Prisexempel avser liten bil

Från 5.495:-

Bokningsförfrågan