Vi är ett auktoriserat CovrGardCenter

Stenskottsfolie eller PPF är det bästa skyddet mot blästring, stenskott, smårepor och andra mindre skador. CovrGuard är en självläkande PPF som beställs måttanpassad för din bil och de delar du väljer att skydda.

Vi vet att en så exakt passform som möjligt innebär ett bättre resultat.
För att uppnå bästa resultat har våra återförsäljare tillgång till tusentals
unika fordonsmallar som skärs ut med hjälp av maskin.

CovrGard utvecklar och underhåller sin egen exklusiva
programvara, designad av sina egna ingenjörer för att tillgodose största
möjliga utbud av fordonsmallar.

NYSKAPANDE TEKNOLOGI MED OTROLIGA EGENSKAPER

CovrGard är den perfekta skyddsfilmen för alla ytor. Det är en produkt av både avancerad kemi, teknik och branscherfarenhet. Produkten har ett beprövat alifatiskt polyuretanhartsgenomskinligt lager som har testats till det yttersta över hela världen med resultat som gång på gång bevisar att våra produkter är en av de kraftfullaste skyddsfilmerna på marknaden.

Vår produkt CovrGard har en självläkande förmåga och högt fläckmotstånd.

EN KOMPLETT PRODUKT SOM UPPFYLLER ALLA BEHOV AV SKYDD

CovrGard® är en transparent skyddsfilm som monteras på ditt fordon. Den är praktiskt taget osynlig när den monteras av en certifierad installatör.

CovrGard® skyddar ytor som utsätts för den hårda påfrestning ditt fordon utsätts för varje dag som stenskott, mindre skador och yttre påverkningar från miljön. Skyddar även mot lätta parkerings skador. Med CovrGard ® monterad på ditt fordon bevarar du ny känslan och andrahandsvärdet på ditt fordon.

Läs mer