Ditec® Ceramic Light – en prisvärd lackskyddsbehandling med bra prestanda

Ditec® Ceramic Light är en 1-komponents keramisk lackskyddsbehandling som skapar en hållbar och vattenavvisande yta.

Det ger inte lika starkt och långvarigt skydd som Ditec® Ceramic Ultra och Ceramic Plus, men är mycket bättre än alla vaxer som finns på marknaden. Detta är ett prisvärt skydd med bra prestanda.

Lackskyddsbehandling med 3 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram.

Lackskyddsbehandlingen är en en-komponents keramisk behandling som ger fin glans. När du har lämnat bilen hos oss förbereder vi den noggrant, likt vid våra övriga lackskyddsbehandlingar. Sedan applicerar vi ett snabbhärdande keramiskt lackskydd som ger lacken en starkt vattenavvisande yta som också försvårar för smuts att fästa. Detta gör bilen lättare att hålla ren och ger skydd mot yttre påverkan. Behandlingen är lämplig för dem som vill ha ett prisvärt och bra skydd för lacken. Behandlingen tål petroleumbaserat rengöringsmedel, vilket ofta är nödvändigt för att få bilen ren särskilt vintertid.

Med Ditec® Ceramic Light får du en årlig kallelse för kontrolltvätt. Vi kallar det den årliga hälsokontrollen. Utifrån hur bilen har skötts om under året kan vi i samråd med dig avgöra det årliga underhållets omfattning vilket säkerställer att din bils lack alltid är optimal.

En nyhet hos Ditec® är nu att du kan delbetala dina behandlingar via Resurs Bank. Allt för att utöka vår service till dig som kund

Prisexempel avser liten bil

Från 3.995:-

Bokningsförfrågan